(4/5) 52 de carti pe an

pantis-books-read-2016-backMi-am propus la inceput de 2016 sa citesc o carte pe saptamana. Se incheie anul imediat si raportez cu bucurie 52 de carti citite si (aproape toate) conspectate.

Doua concluzii:

– ritmul acumularii de idei a fost mult mai mare decat cel in care am putut sa le aplic. Dar le am la indemana, bine structurate, pentru cand le vine vremea;

– disciplina e „mama lor”, daca-mi permiti o exprimare mai putin stiintifica. Eforturile pe sarite, cand ai vreme, in valuri imprevizibile, n-au nici pe departe forta si rezultatele unui efort constant.

Am crezut mereu in puterea rutinelor – le vedem la sportivii de performanta, le vedem la pilotii de avioane, le vedem la aproape oricine care vrea rezultatele sus si stresul jos – si ele sunt o recomandare pe care o fac mai calduros ca oricand.

Cu totii avem rutinele noastre, apropo, doar ca unele doar ocupa timpul, fara sa lase ceva mai valoros in loc. Ale tale care au fost in 2016? Si care ai vrea sa fie in 2017?

Uite mai jos cartile citite in 2016, intr-o alta poza decat cea de sus. La ele se adauga altele citite pe Kindle: Confessions of the Pricing Man, What Happens in Vegas Stays on YouTube, Profit First, Storytelling With Data, The Nondesigner’s Design Book, Traction – Get a Grip on Your Business, That’s Not How We Do It Here, Talking To Crazy, Competing Against Luck, Move Your Bus, Never Split The Difference.

pantis-books-read-2016-front

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: